Training A3 methodiek

Tijdens onze training A3 methodiek leggen we je uit hoe je een A3 jaarplan invult. Onze experts helpen je om binnen enkele dagdelen samen een geweldig plan neer te zetten dat bij jouw organisatie past!

Lees meer over onze aanpak

Strippenkaart

Met onze strippenkaart heb is ondersteuning altijd binnen handbereik. Even een uurtje sparren over het jaarplan? Hulp nodig om A3 online het beste in te richten? We helpen je graag!

Lees meer over onze strippenkaart

Gezamenlijke jaarplan sessie
(ook online)

Jaarplannen zijn het beste als iedereen achter het plan staat en je de jaarplannen samen vormgeeft. Zo’n sessie kan echter knap lastig zijn om goed vorm te geven.

Tijdens onze gezamenlijke jaarplan sessie vullen we samen met de groep het jaarplan in en zorgen we voor direct resultaat.

Lees meer over onze jaarplan sessies

Maatwerk ondersteuning voor jouw teams en medewerkers?

Voor elke training gaan we met jou in gesprek over waar je nu écht behoefte aan hebt. Op basis van dat gesprek passen we de ondersteuning aan zodat het perfect aansluit op jouw team & organisatie.

Uiteraard is dit eerste advies en kennismakingsgesprek geheel gratis en vrijblijvend. We denken graag met je mee en geven advies over de manier van trainen en implementeren waarvan wij denken dat het het beste werkt.

Wil je ook een A3 jaarplan training die perfect aansluit op jouw wensen?